Om Oss

Vilka är vi?

Min far startade egen golvfirma i början på 70 talet och han märkte tidigt att nöjda kunder är den bästa reklamen. Han lärde sig snickeri kunskaper av en byggmästare i Västerås som var en bekant till familjen. Efter många år byggde han upp förtroende hos kunder och ett nätverk av nöjda kunder och kontakter.

Jag lärde mig detta i tidig ålder att man gör rätt för sig, gör man fel gör man om och gör rätt oavsett eventuella förluster. Detta lönade sig då man blev rekommenderad bland kunder och behövde alltmer inte göra reklam.

Jag började driva vidare företaget när min far blev äldre, detta gjorde jag genom att inrikta mig på plattsättning och total entreprenad av badrum, tak och kök.Där jag i princip utförde det mesta på egen hand med hjälp av min far och andra duktiga hantverkare som rörmokare och elektriker.

2018 kom idén om solenergi eftersom jag har gjort en del tak och jobbar med tätskikt.Jag har även alltid älskat naturen och tycker personligen att solel är ett bra alternativ.

Efter att ha läst på och diskuterat solel med min far och andra bekanta bestämde jag mig för att satsa på det med samma principer som vi alltid värnat om.Vi har en egen behörig elektriker i företaget och sedan 2019 har vi installerat ca 300 st anläggningar.

Kontakta oss

Här hittar du oss