Följ oss på:

KAMPANJERBJUDANDE

Under perioden Maj-Juli kan vi erbjuda fler solcellsinstallationer än vi räknat med då vi tagit in ett extra team med montörer. På dessa installationer ger vi 5% rabatt.

Solcellmontage AB är en lokal firma och vi har installerat över 300 solcellsanläggningar i Örebroregionen under åren 2019-2023. Vårt företag har en egen certifierad elektriker och erfarna team med montörer. Vi erbjuder våra kunder en ”nyckelfärdig” lösning för solenergi med produkter kompatibla med vårt nordiska klimat.

Vill du veta mer kontakta Peter Nilsson – försäljningsansvarig i ditt område – på telefon: 073 – 994 06 36, eller fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt hembesök med konsultation och ger dig ett prisförslag utifrån dina behov.

Under sommarmånaderna erbjuder vi 5% rabatt på våra redan låga priser då vi har vissa luckor i bokningsschemat som måste fyllas. Du betalar alltså bara 75% av den totala installationskostnaden för din solcellsanläggning eftersom staten tillskjuter 20% av totalkostnaden i form av ett ”grönt bidrag” Erbjudandet är begränsat till 17 kunder under perioden Maj-Juli 2023.

Hör av dig så får du information om när vi kan utföra installationen.

Fyll i nedanstående uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.